• Presence
  • Social video
  • Webdesign
  • Hosting
  • E-commerce
  • Webshop
  • Mobile App
  • Community
  • SEO
next
prev
A+ A A-

Distributie

De online distributie zal steeds meer gedomineerd gaan worden door grote spelers en daardoor in handen komen van een paar partijen. Grote internationale partijen gaan steeds dominanter worden op het terrein van online distributie en zullen daarmee lokale bedrijven steeds meer gaan wegdrukken m.a.w. een juiste adequate internationale distributiestrategie gaat in steeds grotere mate DE uitdaging worden.

Strategie

De authenticiteit van jouw online distributiestrategie bepaald in zeer grote mate de duurzaamheid van jouw succes omdat met de juiste online distributie strategie een groter afzetgebied ontsloten wordt, nichemarken kunnen worden gecreëerd, informatie- , communicatie- voorraad- en overhead kosten worden verkleind, implementatie van just in time-systemen en een ruimer assortiment mogelijk wordt, er ruimte ontstaat voor speciale klantenwensen en last but not least de return on investment (ROI) beter meetbaar en de tijd waarbinnen investeringen tot opbrengst leiden korter wordt.

 

Conversiedoelen

Wij zorgen er voor dat de website op basis van jouw conversiedoelen, interactief word ingericht, voldoet aan usability en accesibility standaarden, voortdurend wordt geanalyseerd en geoptimaliseerd, vormgeving in lijn is met de doelgroep en merk-, product- en bedrijfsidentiteit, op on- en offline kanalen communicatief aanwezig is, betalingen snel en veilig online plaatsvinden, de productinformatie uitgebreid inzichtelijk is en er via sociale media als mail en community 's de mogelijkheid ontstaat om blijvend persoonlijk contact met de klant te onderhouden.

 

Waarde creëren

Wij zorgen er voor dat je waarde creëert door vanuit adequate analyses (financiële en operationele) kengetallen te leveren die van belang kunnen zijn voor de bedrijfsplanning en de groeipotentie en wij kunnen je adviseren bij grensoverschrijdende internettransacties, btw-kwesties, invoerrechten en accijnzen, privacyregelgeving, intellectuele eigendomsrechten en aansprakelijkheid.

Meer in deze categorie: « Klantbeleving Uitstraling »

AndroidAppleGoogle Chromedrupal-iconfacebook-icoonideal icoonjoomla icoonLinkedInIconpaypak icon2xTwitter icoonwordpress-icoonYoutube-icoonPinterestFirefox World-logo-2BE3F2DB27-seeklogo.comopera dock icon by bubbon-d3az7iisafariexplorerservice icon magentosocial audioSocial Bookmarkingsocial communitysocial datingecommerce e-mailforumsSocial Media iconfoto-iconGame Center Icon-150x150video iconwebblog-iconwiki