• Presence
  • Social video
  • Webdesign
  • Hosting
  • E-commerce
  • Webshop
  • Mobile App
  • Community
  • SEO
next
prev
A+ A A-

Klantbeleving

Klantbeleving wordt gevormd door verwachtingen die een klant heeft van het bedrijf, je merk, de producten & diensten en door perceptie van de interactie met je bedrijf, merk, medewerkers, producten, prijs, processen en diensten. Om die perceptie in stand te houden of te verbeteren moet de klantbeleving minimaal voldoen aan de verwachting van de klant, immers leidt ieder contact tot een, positieve of negatieve, klantbeleving.  

Continu proces

Een goede klantbeleving wordt gevormd door de juiste mix van operational, service en experience excellence. Elke klantrelatie heeft een andere mix van wat excellent is. Klantbeleving is dus een continu aanpassingsproces vanuit objectieve en subjectieve beoordelingen van de verwachting en de perceptie van het bedrijf, merk, medewerkers, processen en producten of diensten. 

Google plaatst klantbeoordelingen in advertenties

Persoonlijk

Wij helpen je bij het creëren van een klantbeleving die aansluit op de persoonlijke behoefte, met maximale keuze in product, prijs, vorm en beschikbaarheid, overal toegankelijk, makkelijk navigeerbaar is, zonder wachttijden. 

 

Een online omgeving waar alle producten en diensten rustig en overzichtelijk te bekijken zijn, waarin via sociale media de informatie gedeeld kan worden en bezoekers op zoek kunnen gaan naar gelijkgestemden.  

Strategie

Een gedegen communicatie strategie is daarbijnnoodzakelijk: wat zijn je bedrijf- en marketingdoelstellingen? Denk goed na waar je doelgroep is en waarover ze communiceren en op wat voor wijze zij benaderd willen worden. Wij weten hoe we jouw website en de profielen op sociale netwerken kunnen laten uitgroeien tot plaatsen waar waardevolle interactie tot bloei komt en blijvend persoonlijk contact via mail en community 's mogelijk is. 

Presence

Wij zorgen er voor dat je website bezoekers aantrekt door zoekmachineoptimalisatie (SEO), Presence, opname in commerciële zoekmachines (SEA of Google Adwords), opname in directory's zoals startpagina´s en online gidsen, advertenties en/of hyperlinks op websites, community's, advertenties in offline media, e-mail marketing en door sociale media zoals Facebook, Linkedin en Twitter.  

Meer in deze categorie: « Aanwezigheid Distributie »

AndroidAppleGoogle Chromedrupal-iconfacebook-icoonideal icoonjoomla icoonLinkedInIconpaypak icon2xTwitter icoonwordpress-icoonYoutube-icoonPinterestFirefox World-logo-2BE3F2DB27-seeklogo.comopera dock icon by bubbon-d3az7iisafariexplorerservice icon magentosocial audioSocial Bookmarkingsocial communitysocial datingecommerce e-mailforumsSocial Media iconfoto-iconGame Center Icon-150x150video iconwebblog-iconwiki