• Presence
  • Social video
  • Webdesign
  • Hosting
  • E-commerce
  • Webshop
  • Mobile App
  • Community
  • SEO
next
prev
A+ A A-

Uitstraling

De look & feel van je website is bepalend voor een succesvolle web strategie. Veel bedrijven hebben baat bij koppelingen met social media, andere bedrijven juist meer bij het plaatsen van afbeeldingen en video's, weer andere bedrijven hebben baat bij het beheren van teksten en handige tools voor routeplanning en klantcontact.

Optimalisatie

Geen website is dus hetzelfde, maar uiteindelijk moet een website de gestelde doelen realiseren. Website optimalisatie en conversie optimalisatie zijn dan ook van groot belang, want het is belangrijk dat de website altijd bereikbaar is, veilig op het internet wordt opgeborgen en goed indexeerbaar is door zoekmachines.

Dynamisch proces

Het ontwikkelen van een website is een zorgvuldig dynamisch proces met veel vragen; welke doelstellingen wil je met de website bereiken?, welk platform gebruik je? Hoe presenteer je het bedrijf ten opzichte van klanten?, welk grafisch ontwerp?, hoe vertaal je het grafisch ontwerp naar een functionele website?, hoe optimaliseer je zowel kwalitatief als kwantitatiefde conversie van uw website? 

Look & Feel

Op basis van de doelstelling en uw aanvullende eisen werken wij jouw strategie uit naar een creatieve en professionele look & feel, die voldoet aan de functionele en grafische eisen, met een mooi design, webshops. web applicaties, community, statestieken, social media en mobiele applicaties. 

Presence

Wij zorgen er voor dat je door communicatie, promotie, interactie, community's, blogs, nieuws, 24/7 creatief, professioneel en servicegericht aanwezig bent op internet. Met sociale media zorgen wij er voor dat je duizenden gerichte bezoekers per dag aantrekt. 

 

Meer in deze categorie: « Distributie Marketing »

AndroidAppleGoogle Chromedrupal-iconfacebook-icoonideal icoonjoomla icoonLinkedInIconpaypak icon2xTwitter icoonwordpress-icoonYoutube-icoonPinterestFirefox World-logo-2BE3F2DB27-seeklogo.comopera dock icon by bubbon-d3az7iisafariexplorerservice icon magentosocial audioSocial Bookmarkingsocial communitysocial datingecommerce e-mailforumsSocial Media iconfoto-iconGame Center Icon-150x150video iconwebblog-iconwiki