• Presence
  • Social video
  • Webdesign
  • Hosting
  • E-commerce
  • Webshop
  • Mobile App
  • Community
  • SEO
next
prev
A+ A A-

BYOD zonder mobiele bedrijfsapplicaties is een gemiste kans

In een eerder bericht werd genoemd dat het van belang is voor uw bedrijf om uw voorzieningen op orde te hebben voordat u aan een BYOD-programma kunt beginnen. In dat bericht werd storage genoemd als belangrijke voorziening. Naast opslagoplossingen kunnen ook mobiele bedrijfsapplicaties een groot verschil maken in de omgang met zakelijke apparaten.

Wearables

Bedrijfsapplicaties zijn belangrijk binnen een bedrijf. Deze applicaties maken namelijk dat uw werknemers meer uit de mobiele applicaties kunnen halen. Zonder applicaties hebben mobiele apparaten niet zoveel nut. Een voorbeeld hiervan zijn wearables. Google heeft software ontwikkelaars opgeroepen om applicaties te ontwikkelen voor Google Glass. Op deze manier worden dit soort wearables ook steeds geschikter gemaakt voor het bedrijfsleven.

Big data

Ook kunnen applicaties helpen met vooruitgang. Er kunnen namelijk innovatieve bedrijfsapplicaties worden ontwikkeld met behulp van big data. Door deze verzamelde gegevens met berekeningen samen te voegen in applicaties, kunnen deze van enorme waarde zijn voor het bedrijf.

Specifieke behoeften

Bovendien is een voordeel van het zelf ontwikkelen van mobiele applicaties dat u zeker weet dat u kunt voldoen aan de specifieke behoeften van uw werknemers. Bij het ontwikkelen van deze applicaties moet echter wel in het achterhoofd worden gehouden dat deze ook echt goed beheerd kunnen worden door de IT-afdeling. Om deze applicaties snel en makkelijk te kunnen ontwikkelen heeft Progress nieuwe rapid application development-mogelijkheden toegevoegd aan Progress® Pacific™ platform-as-a-service (PaaS).

Disaster Recovery-oplossing

Maar natuurlijk zijn er ook bij bedrijfsapplicaties kwesties rondom beveiliging. De data die binnen de applicaties staat opgeslagen moet namelijk niet verloren gaan. Kom er na het beantwoorden van tien vragen achter welke disaster recovery-oplossing bij uw bedrijf past. Maar u wil niet alleen een oplossing die data alleen beschermt en herstelt, het is ook belangrijk dat de applicatie, waarop die data wordt gedraaid, kan worden beschermd en hersteld.

Wanneer u er voor zorgt dat uw bedrijf volledig klaar is voor zakelijke mobiele apparaten, kunt u hier ook optimaal van profiteren, dus zorg ervoor dat u dit voor elkaar krijgt.

Log in om reacties te plaatsen

AndroidAppleGoogle Chromedrupal-iconfacebook-icoonideal icoonjoomla icoonLinkedInIconpaypak icon2xTwitter icoonwordpress-icoonYoutube-icoonPinterestFirefox World-logo-2BE3F2DB27-seeklogo.comopera dock icon by bubbon-d3az7iisafariexplorerservice icon magentosocial audioSocial Bookmarkingsocial communitysocial datingecommerce e-mailforumsSocial Media iconfoto-iconGame Center Icon-150x150video iconwebblog-iconwiki